В софийските квартали Васил Левски и Подуяне без вода, спират я на още 3 места

OFFNews 11 април 2019 в 06:05 2468 0

Снимка pixabay.com

Ремонти налагат спиране на водоподаването в някои столични райони днес, предупреждава "Софийска вода".

Във връзка с монтаж на спирателни кранове на ул. „Саранци“ в кв. „Васил Левски“, водата ще бъде спряна от 9 до 21 ч на бул. "Ботевградско шосе", ул. "Летоструй", ул. „Източна тангента“, ул. "Стоян Попов" и ул. "Рилска обител".

Ако работите продължат над 12 часа, ще бъде осигурена водоноска на ъгъла на улиците „Поп Грую“ и „Дряновски манастир“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Каймакчалан“ в кв. „Подуяне", водата ще бъде спряна от 10 до 14 ч. на ул. „Каймакчалан“ - от ул. „Иларион Драгостинов“ до ул. „Стоил войвода".

Ако работите продължат над 12 часа, ще бъде осигурена водоноска на ъгъла на улиците „Каймакчалан“ и „Иларион Драгостинов“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Шипка“ в с. Герман, водата ще бъде спряна от 9 до 18 ч на ул. „Вела Пеева“, ул. „Христо Ботев“, ул. „Шипка“, ул. „Божур“ и ул. „Хан Крум“.

Ако работите продължат над 12 часа, ще бъде осигурена водоноска на ъгъла на улиците „Шипка“ и„Дружба“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 406 във вилна зона „Милкова кория“, се налага спиране на водата от 9:30 до 17:30 часа на ул. „Зографска легенда“, ул. 406, ул. „Наум“, ул. „Свети Ангеларий“ и ул. 403.

Ако работите продължат над 12 часа, ще бъде осигурена водоноска на ъгъла на улиците „Георги Баласчев“ и 406.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Генерал Гурко“ в с. Бусманци, водата ще бъде спряна на ул. „Генерал Гурко“ №2, №4, №8, №10 и №5.

Ако работите продължат над 12 часа, ще бъде осигурена водоноска на ъгъла на улиците „Генерал Гурко“ и „Татарски път“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!
Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!