В София водата спира на 7 места днес

OFFNews 26 октомври 2018 в 05:43 1239 0

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в части от столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Христо Ботев“ в Нови Искър, кв. „Гниляне“, налага спиране на водоподаването от 09:00 до 14:00 часа на кв. „Гниляне“.

Изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Ген. Паренсов“ в Център налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на ул. „Ген. Паренсов“ от бул. „Васил Левски“ до ул. „6-ти септември“, бул. „Васил Левски“, ул. „Гурко“, ул. „6-ти септември“, ул. „Граф Игнатиев“. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. 

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района, ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Знание“ в кв. „Бенковски“ налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на ул. „Знание“ – бл. 1, бл. 2, бл. 3.

Заради подмяна на спирателен кран на бул. „Мадрид“ в кв. „Подуене“, се налага спиране на водоподаването от 00:00 до 06:00 часа на бул. „Мадрид“ от ул. „Алеко Константинов“ до ул. „Черковна“(четни), ул. „Черковна“ от бул. „Мадрид“ до ул. „Русалка“. 

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Момин кладенец“ в с. Казичене, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 16:00 часа на ул. „Момин кладенец“ от ул. „Хан Аспарух“ до ул. „Липите“, ул. „Кръстю Пастухов“ от ул. „Васил Левски“ до ул. „Момин кладенец“.

Заради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Лесновска“ в с. Чепинци, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 14:30 часа на ул. „Искър“, ул. „Орфей“, ул. „Стара планина“, ул. „Минерален извор“.

Без вода във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Панорамен път“ в местност „Гърдова глава“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на ул. „Петко войвода“ от ул. „Панорамен път“ до ул. „Букара“, ул. „Сребриста липа“ от ул. „Петко войвода“ до ул. „Бял равнец“. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx . 

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови