Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

В хармония с добрия вкус с OMV и Alessi

OFFNews 23 ноември 2015 в 14:21 6288 0

Петър Величков и Белослава

Стил и функционалност с италиански привкус завладяват бензиностанции OMV с новата промоционална кампания с висококачествени продукти с марка Alessi. За лице на новата кампания, чийто слоган е „В хармония с добрия вкус“, OMV България избра поп и джаз певицата Белослава.

Специално за случая, тя създаде мелодия със звуци от продуктите от промоцията на OMV, преплетени с характерни R&B ритми. Клиентите на компанията имат възможността да събират бонус точки на бензиностанции OMV и да спестят до 91% при покупка на продукти с марка Alessi. Промоцията започна на 02 ноември и ще продължи до края на февруари 2016 г.

„Ние от OMV България винаги се стремим да включваме качествени и практични продукти в нашите кампании. В тях клиентите могат да участват като пазаруват в бензиностанциите ни. Тази година в кампанията участват висококачествените продукти с марка Alessi. Не случайно избрахме период, който съвпада с предстоящите коледни празници, така клиентите могат да изберат стилен коледен подарък за своя дом или за близки и приятели, спестявайки до 91%. Вярваме, че избраните продукти са в хармония с добрия вкус на клиентите ни.”, каза Петър Величков, Управител на OMV България.

Марката Alessi, символ на качество, превръща елегантния италиански стил в дизайн със съвременно звучене. Новата кампания на бензиностанции OMV, позволява на лоялните клиенти на компанията на изключително атрактивни цени да пренесат разнообразието от изискани и висококачествени продукти на Alessi в своя дом.

„Начинът, по който подреждаме масата и изборът на прибори, с които поднасяме ястието, говорят много за нашето отношение и най-вече уважение към храната. Сега OMV предлага уникална възможност на своите клиенти да закупят на достъпни цени продуктите с марка Alessi, които умело съчетават стил и дизайн.“, каза Белослава. „Мелодията, което успяхме да създадем, преплита по интересен начин звуците от прибори с ритмите на R&B музиката и мога да кажа, че за първи път ми се случва по такъв естествен и хармоничен начин да обединя двете изкуства – кулинарното и магията на музикалното.“
Продуктите с марка Alessi, част от промоционалната кампания с бонус точки на OMV България могат да бъдат намерени на всички бензиностанции OMV в периода на промоцията или до изчерпване на количествата.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews