В Хаджи Димитър, Дружба и Света троица без вода днес

OFFNews 03 октомври 2019 в 05:40 2074 0

"Софийска вода" предупреждава за спиране на водата в някои столични райони днес заради планирани ремонти.

Подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Сопот“, жк. „Хаджи Димитър“, налага спиране на водата от 9 до 21 ч на ул. "Сопот" - от ул. "Васил Кънчев" до ул. "Проф. Иван Шишманов". 

Ако строително-ремонтните дейности продължат над 12 часа, ще бъдат осигурени водоноски пред бл. 143 на ул. „Сопот“.

Заради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Русе“, ж.к. „Света троица“, водата ще бъде спряна от 9 до 19 ч на ул. "Русе" - от ул. "Пловдив" до ул. "Казанлък", в бл. 350, бл. 368, бл. 370, бл. 852 и магазин "СБА".

Ако строително-ремонтните дейности продължат над 12 часа, ще бъдат осигурени водоноски на кръстовището на улиците „Русе“ и „Варна“.

Във връзка с ремонт на хидрофорна уредба на бл. 2, ж.к. „Дружба“ I, се налага спиране на водата от 13 до 17 ч в бл. 2.

Ако строително-ремонтните дейности продължат над 12 часа, ще бъдат осигурени водоноски пред бл. 2.

Ремонтите ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа, като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването, уверяват от дружеството. Засегнатите от прекъсването на водата могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” (0800 12121) или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови