Quantcast

В части от пет столични района няма да има вода

OFFNews Последна промяна на 28 март 2019 в 06:31 1245 0

Снимка OFFNews

"Софийска вода" ще прекъсне временно водоснабдяването в части от столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Хайдушка гора“ в жк. „Белите брези“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на ул. „Хайдушка гора“ от ул. „Кюстендил“ до ул. „Дойран“. 

Строително-монтажни работи на ул. „Елемаг“ в жк. „Изгрев“ налагат спиране на водоподаването от 09:30 до 14:30 часа на ул. „Елемаг“ от ул. „Незабравка“ до ул. „Жетварка“, ул. „Самоков“ №78 и №80.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Чумерна“ в район „Оборище“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:00 часа на ул. „Росица“ от бул. „Васил Левски“ до ул. „Дунав“ и ул. „Чумерна“ от ул. „Искър“ до ул. „Росица“

Изпълнение на строително-монтажни работи на ул. „Ветрен“ в жк. „Люлин“ 9 налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на бул. „Сливница“ от ул. „Бръшлянска низина“ до ул. „Беравица“ южно платно, ул. „Ветрен“, ул. „Беравица“.

Подмяна на пожарен хидрант на ул. „Младен Павлов“ в жк. „Яворов“ налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:00 часа на бул. „Цариградсо шосе“ от ул. „Георги Марков“ до ул. „Николай Ракитин“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства.

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.