В части от Драгалевци и Железница без вода днес

OFFNews 28 септември 2023 в 05:58 643 0

Вода

Снимка Александра Маркарян/OFFNews

„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Заради инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод по ул. „Крушова градина“ в кв. „Драгалевци“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на ул. „Захари Зограф“, ул. „Панайот Пипков“, ул. „Кимчовец“, ул. „Казаните“, ул. „Еловица“ и ул. „Свети Горазд“.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода", живеещи в района, ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Река Палакария“ във в.з. „Малинова долина - Герена“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на ул. „Луда река“ ул. „Силян“, ул. „Водислав“, ул. „Башлийски езера“, ул. „Река Ведена“, ул. „ Тичино“, ул. „Соколна“, ул. „Върла река“ и комплекс „Бел Вали“. 

Почистване на резервоар „Железница” налага спиране на водоподаването от 09:00 до 12:00 часа на с. Железница.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови