В части от Бояна, Левски В, Дианабад и Лозен няма да имат вода

OFFNews Последна промяна на 07 август 2018 в 05:15 1087 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството.

Реконструкция на уличен водопровод на ул. „Могила“ в с. Лозен налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на ул. „Могила“, ул. „Васил Левски“, ул. „Св. Спас“.

Подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Летоструй“ в жк. „Левски“ В налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на ул. „Летоструй“ от ул. „Рилска обител“ до ул. „Поп Грую“.

Изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Тинтява“ в жк. „Дианабад“ налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на ул. „Тинтява“ от ул. „Трепетлика“ до ул. „Жетварка“. 

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Проф. Илия Йосифов“ във вилна зона „Бояна“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа по ул. „Подграмада“ от ул.732-ра до ул. „Радецки"; ул. „Радецки" от ул. „Кумата" до ул. „Радецки" №13, ул. „Проф.Илия Йосифов", ул. „Пролет"; по ул. „732-ра" от ул. „Подграмада" до
Боянските гробища. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови