В части от 6 района на София няма да има вода

OFFNews Последна промяна на 11 декември 2018 в 05:42 1535 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството.

Изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Велчо Атанасов“ в кв. „Подуене“ налага спиране на водоподаването от 09:30 до 18:30 часа на ул. „Велчо Атанасов“ от ул. „Кобилино бранище“ до ул. „Боян магесник“. 

Подмяна на хидрофорна уредба до бл. 301 в жк. „Дружба“ 2 налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на бл. 301.

Реконструкция на уличен водопровод на ул. „Подлозище“ в кв. „Горна баня“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на местност „Подлозище“ и по ул. „Горни Смърдан“ от ул. „Околовръстен път“ до ул. „Веселин Бешевлиев. 

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на бул. „Копенхаген“ в жк. „Дружба“ 2 се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на бул. „Проф.Цветан Лазаров“ от бул. „Копенхаген“ до ул. „Димитър Пешев“, бул. „Копенхаген“ - източно платно от бул. „Проф.Цветан Лазаров“ до ул. „Обиколна“.

Заради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Полк. Стойно Бачийски“ в кв. „Княжево“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на ул. „Сърнела“. 

Поради подмяна на спирателен кран на бул. „Цариградско шосе“ в местност „Къро“ се налага спиране на водоподаването от 12:00 до 18:00 часа на ул. „Боян Дамянов“. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода”АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx

„Софийска вода”АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства! Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.

Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови