Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

В части от 4 столични района няма да има вода

OFFNews 08 октомври 2018 в 05:36 1577 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Ливада“ в кв. „Овча купел“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 ч. на ул. „Ливада“ от ул. „Любляна“ до ул. „Букет“.

Инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Иван Вазов“ налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 ч. на ул. „Иван Вазов“ от ул. „Цар Иван Шишман“ до ул. „6-ти септември“. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Монтаж на водомерен възел до бл. 256 в жк „Надежда-2“ налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 ч. в района на бл. 256, бл. 257, бл. 258 - висока зона.

Диагностика на уличен водопровод на ул. „Чавдар войвода“ в гр. Бухово налага спиране на водоподаването от 9:30 до 19:30 ч. на ул. „Чавдар войвода“ от ул. „Трети март“ до ул. „Струма“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства! Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.

Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!