В част от центъра на София няма да има вода 12 часа

OFFNews Последна промяна на 25 януари 2021 в 05:20 758 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в част от центъра на столицата, съобщиха от дружеството. 

Ремонт на уличен водопровод на бул. „Ген. Михаил Д. Скобелев“ налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа в района на бул. „Пенчо Славейков“, бул. „Витоша“, бул. „Патриарх Евтимий“, бул. „Христо Ботев“, бул. „Македония“.

Поради ремонтните дейности е възможно временно повишаване мътността на водата в района между бул. „Христо Ботев“, бул. „Патриарх Евтимий“, ул. „Граф Игнатиев“, ул. „Дякон Игнатий“, бул. „Княз Александър I“, пл. „Независимост“ и бул. „Александър Стамболийски“ и района между бул. „Инж. Иван Иванов“, бул. „Сливница“, бул. „Христо Ботев“ и бул. „Македония“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването. 

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !