Утре ни чакат слънце и по-топло време

ОFFNews 31 октомври 2014 в 15:57 4130 0

Тази нощ облаците на България ще се разкъсат, като в голяма част от страната времето ще бъде слънчево, температурите ще варират от 0 до 5 градуса и от 10 до 15 градуса, съобщават от НИМХ към БАН, цитирани от "Фокус". 

Над Черно море ще има променлива облачност със слаб до умерен северен вятър. Максималните температури ще са между 10° и 13°. Температурата на морската вода е 12°-14° с вълнение от порядъка на 2 - 3 бала.

Над планините ще е предимно слънчево със слаб до умерен вятър, максималната температура на височина 1200 метра ще е около 7°, на 2000 метра - около 1°.

В края на тази и през първите дни на следващата седмица над планинските райони времето ще е слънчево и температурите ще се повишават. В равнинната част от страната ще бъде почти тихо; през деня ще има и слънце, но сутрин ще се образуват мъгли или ниска облачност.

От ден в ден температурните инверсии ще се усилват и във все повече райони ще бъде мъгливо или с ниска облачност и намалена видимост, явленията ще са по-трайни и там температурите ще остават по-ниски.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови