УНСС приема юбилеен випуск. Началото на кампанията е днес

OFFNews Последна промяна на 15 юни 2020 в 10:43 1861 0

От днес, 15 юни, до 30 юни е срокът за подаване на документи за участие в редовните приемни изпити и за класиране в Университета за национално и световно стопанство, съобщават от УНСС.

Кандидат-студенти могат да подават документи онлайн (webpriem.unwe.bg), в регионалните бюра в страната или на място в УНСС (ако са със специални потребности).

Редовните изпити ще се проведат присъствено в сградата на университета при спазване на всички противоепидемиологични мерки.

Първият изпит е по български език и литература на 2 юли. На 3 юли е изпитът по чужд език (английски, френски, немски, испански и руски), на 4 юли – по история на България и по математика, а на 5 юли – по география на България и по журналистика.

Кандидат-студентите могат да кандидатстват с оценка от матурата, с предварителни изпити или с редовни изпити. Тези от тях, които са се явили и на предварителни, и на редовни изпити участват в класирането с най-високата оценка, получена на тях.

През новата учебна година УНСС ще приеме стотния си юбилеен випуск. Първокурсниците ще се обучават в 37 специалности, редовна форма на обучение, 5 специалности – дистанционно обучение, и 6 специалности с преподаване на английски език.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови