Quantcast

Убиха клошар в Дупница

OFFNews Последна промяна на 10 декември 2013 в 21:28 2852 3

Полиция. Снимка: БГНЕС
Полиция. Снимка: БГНЕС

Полицията в Дупница задържа двама души за убийството на 58-годишен мъж.

Престъплението е станало тази вечер в жилищен блок в района на старата автогара в града.

Мъжът е починал, след като бил намушкан с нож.

Единият задържан е 40-годишен мъж от село Голям Върбовник, а другият е 41-годишен собственик на апартамента, в който е станало убийството.

По първоначална информация битовото убийство е извършено след употреба на алкохол и скандал, възникнал между клошари.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11.12 2013 в 00:22

OK за хубавите думи, но да уточним - клошар е защото... Кой?.. Кои ? Убийството е станало в частен дом, и да говорим за клошари и да неглижираме едно грозно убийство е ...гадничко. Приемам, че това е обявлението от МВР, но не приемам, че е "новината" на Оффнюз.

10.12 2013 в 23:15

хубави думи...

10.12 2013 в 22:42

Бедните се бият, а богатите сключват сделки. Мили мои бедни, сключвайте сделки, ако искате да станете богати, а богатите да се избият и да останете само вие. Отлагайте с подновяване на тези сделки и опазвайте дадената дума, но не се разорявайте.
Мъдрите нямаме нужда от богатство, защото са осмислили цената на своите потребности.
Да гледаш залеза на Тракийската низина не струва пари, не може да се измери в килограми има само едно измерение твоята чувствителност. Ти, самият ти, какво чувстваш заедно с мен в този момент там на това място- лудо е , но не иска пари,както онези хора,които с мехове са си качвали водата по хълмовете, защото са нямали лек за ухапването от звяр..В далечни времена верността е означавала много и това до днес не се е променило. Това се предава днес от баща на син, от майка на дъщеря и каквото и да се говори те вървят ръка за ръка. В онези дни,както и днес по тези земи човекът иска преданост и я пръска по цялата земя, защото мъдростта иска постоянство, за да бъде предадена.Предайте думите ми и учете хората на вярност, на свободолюбие, на съзнателност, на чувствителност, на добродетелно упорство в името на добрата идея, на изобретателност и на непреклонност в името на успеха, защото,както древните,които са се радвали на успеха , след като убият мамута или мечката , така и днешните ,които се радват на Стив Джобс постигат онова,което им позволява да преживеят спокойно следващите дни искат вярност и постоянство чрез упорство. Стив Джобс! Той в името на живота! На човешките и детските мечти! Той имаше кристалната чистота и мечтите и ги предаде като вяра.Редно е хората да мечтаят и да достигат мечтите си, които може да са едни добри идеи. Ние трябва един ден да достигнем до друга планета,която ни позволява да се нанесем там и да продължим живота от Земята. Ние, наследниците на гети, одриси и беси,живели в робства и безброй страдания, достигаме до идеята за преселение на друга планета поради изчерпването на времето ни тук, защото осъзнаваме, че само с използването на ума на всеки един човек от тази планета ще осъществим идеята за продължение на човешкия род. Времето всъщност има значение, онова,което трябва да ни обедини и да заличи религиозните и политическите ни различия.
Интересно е да се каже, че руските археолози търсят древнобълграски или византийски находки, а откриват гети, одриси или сармати, защото един народ е общувал през истинската античност и това не е никой от нас.
Уместно е да се каже, че така нареченият български народ е наследник на потомствена мъдрост и неговите потребности може и да изглеждат минимални, но това е защото той отрича ценностите на съвременната цивилизация.Това е мъдър народ и той не би издал своите ценности. Западът е един обречен предател, който не е достоен да се доближи до тези ценности. Това са хора,които са осъзнали, че няма никакво значение кой управлява и има власт, защото докато слънцето грее ще има кой да се справя с неговата благодат. По нашите земи живее духа на свободни и независими хора,които са предавали знание и обичи то е в основата на всеки прогрес. Може и да не се хареса на някои , но земята дава и взима своето вода и земя, вино и дух. За векове наред нищо не е могло да отмести подложката,основата на хората, на идеята на космополитния дух.