Убиец на баща на 3 деца обеща да поеме разноските им и се извини

ОFFNews Последна промяна на 23 ноември 2016 в 20:50 16825 7

Любомир Трайков.

26-годишният Любомир Трайков, който при катастрофа уби баща на три деца, който се прибирал от работа, се извини на съпругата му и обеща да помага в изхранването на семейството, предаде Нова тв.

Днес жената и момчето са се видели, като Корнелия Петкова обяснява, че през цялото време той е плакал и е молил за прошка, която тя му е дала. 

Бащата на Любомир Трайков - Младен Трайков, който е известен пловдивски бизнесмен, е дал определена сума пари на майката и е обещал, че семейството му ще се грижи за трите деца, останали без баща.

В нощта на катастрофата момчето на 26 г. е изпило две чаши вино, но твърди, че не е ползвало наркотици.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

8614

7

rosko1306

24.11 2016 в 00:25

И да, моето момче, западните затвори може да не пращят от милионери, но който убива на пътя - след употреба на алкохол, моето момче - лежи. Иначе при северните ни съседи не знам дали не станаха вече над 100 кмета, съветници, министри, че и премиер-министър. Лапе. Та кога ги стигнем румънците и когато убиеш баща на 3 деца пиян и влезеш в затвора, платиш си кръвнината и когато закона се спазва и у нас, моето момче, тогава онеправданите и пострадалите ще бъдат възмездени по законов път и няма да се унижават публично, лапе. И друго обръщение ми идва на езика, но да спазим добрия тон, моето заблудено момче! А вас тъпите омунисти ще ви призная тогава, когато тръгнете да защитавате върховенството на закона. Да лежат виновните. Ама вие - не сте такива хора, не ви дават вашите феодали, че нали са милиардери, ще трябва да се лежи. И е по-лесно вместо да теглиш майната на господаря - да му целунеш мъдете, че да пусне някоя копейка и на теб. И това били борци за справедливост- сополанковци

8614

6

rosko1306

24.11 2016 в 00:18

Че да започнем тогава да не корим осребрилите мъките си, след като няма осъдени бе, хлапе! Ако има осъдени и правосъдие, което твоите червенотиквеничковчета така нагласиха - ще се стига до такива унизителни ситуации, бе, лапе :-) Ама то е така нагласено, бедните да го духат, т.е. червените велможи да са добре....... Моето момче :-)

27639

5

sottozero

23.11 2016 в 23:36Чичка,тъп си като слонски гъз-горката жена въобще и не чака прявасъдие, а вече е осребрила смъртта на мъжа си.Може би е права за себе си,само че докато всеки гони своят интерес,въпреки правдата,нищо няма да се промени.

И не съм ти сътворява нищо едно време,тогявя съм бил дете,по-скоро тъпи пръчове като тебе,които обикаляха като малоумни дебили с двата вниднаги пръста и си мислеха че всеки ден ще ви дават по чифт безплатни дънки и 2 кила банани,ма май сега усетихте меда на капитала.
И да,съгласен съм че западните затворя пращат от паралии и милионери:))))

8614

4

rosko1306

23.11 2016 в 23:24

Комунистче sottozero, такава съдебна система си сътворихте едно време...... Такава, че да няма наказани синчета на бизнесмени. Да няма осъдени политици, всеки да може да се измъкне. Айде иди да караш пил в Германия, да те видим? А и кьор-кютюк да караш в мадъра ви раша - няма да има проблем, стига да си "син на известен бизнесмен"....... И когато комунист ми обяснява за ценности - направо ми се къса сърцето....... С кървави сълзи плаче........ Защото в нормална държава на тоя да са му изгнили ръкавите в панделата, на жената да е присъдена кръвнина, застрахователите да са я обещетили......... Ама вие нали сте по руски маниер, не ревете срещу неправдата, а упреквате горката жена, която не е видяла правосъдие и се е унижила да вземе пари от "известния бизнесмен" - браво на вас!

27639

3

sottozero

23.11 2016 в 22:58Така е,само че че аз говоря за ценностите ви да давате индулгенция за всичко срещу заплащане.
Съжалявам и тази жена,сигурно и е много трудно с три деца и без работа,но горчивият вкус в устата остава,защото тя от нищета е готова да помогне на убиеца на мъжа си да плати за неговата смърт,за да избегне справедливото наказание.

27639

1

sottozero

23.11 2016 в 20:52Най-накрая разбрах кое точно са еврогейските ценности :)))))