Три трамвая с променен маршрут през уикенда

OFFNews 11 май 2019 в 06:17 3628 0

Снимка Александра Маркарян/OFFNews

Трамваи 1, 6 и 7 ще се движат с променен маршрут днес и утре. 

Причината е ремонт на релсов път, съобщи Столична община. Временната организация на движението се въвежда от днес до 24.00 часа утре. 

Променят се маршрутите на трамвайни линии № 1, 6 и 7: в посока Централна ж.п. гара: от ж.к. „Иван Вазов“ и ж.к. „Борово“ по маршрутите до кръстовище бул. “Христо Ботев”/ул. “Алабин”, по ул. “Алабин”, по бул.“Витоша”, бул. “Княгиня Мария Луиза” и от Централна ж.п. гара по маршрутите до надлез “Надежда”, ж.к. „Обеля 2“ и метростанция “Хан Кубрат”;

- в посока ж.к. „Борово“ и ж.к. „Иван Вазов“: от надлез “Надежда”, ж.к. „Обеля 2“ и метростанция “Хан Кубрат” по маршрутите до кръстовище бул. “Христо Ботев”/бул. “Александър Стамболийски”, по маршрута на трамвайна линия № 3, обратен завой на бул. “Александър Стамболийски”, по маршрута на трамвайни линии № 8 и 10 до бул. “Христо Ботев” и по бул. “Христо Ботев” по маршрутите до ж.к. „Иван Вазов“ и ж.к. „Борово“, като трамвайните мотриси се установяват на всички съществуващи трамвайни спирки в променените участъци на маршрутите.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови