Трамвай влачи възрастна жена, тя е със счупено рамо

OFFNews 08 януари 2024 в 08:37 1063 0

Трамвай

Снимка БГНЕС/архив

Възрастна жена е притисната от вратите на трамвай и влачена няколко метра. Жулиета Иванова е със счупено рамо.

Инцидентът е станал на 31 декември малко след 11:30 ч. на спирката на „Лъвов мост“ в трамвай №12, разказа бТВ. 

По думите на пострадалата вратите са се затворили, преди да успее да се качи. Не помни колко точно метра трамваят я е влачил. После ватманът спрял, дошъл при нея и като видял, че няма кръв, не ѝ предложил помощ.

„Появиха се двама мъже, които като чувал с картофи ме качиха вътре в трамвая, и той продължи пътя си. Бях блокирала напълно, не се сетих да взема имена на нито един свидетел“, допълни Жулиета Иванова. 

Тя призовава пътниците, които са били в трамвая, и са видели какво се случва, да се свържат с нея. Тя е освидетелствана от съдебен лекар и е подала жалба в полицията с молба да ѝ предоставят записите от камерите в трамвая и от други камери в района.

Иво Василев от общинското предприятие „Столичен електротранспрот“ поднесе извинения от името на дружеството на пострадалата жена. Той обяви, че писмените показания на ватмана се различават от тези на жената. Водачът твърди, че я е попитал има ли нужда от лекарска помощ и е предложил да повика Спешна помощ. Проверка ще установи какво точно се е случило, уточни Василев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Мистерии в Хераклея Синтика