Quantcast

Тийнейджъри на контрапротест срещу Лозан Панов (снимки)

OFFNews Последна промяна на 17 декември 2015 в 15:21 6075 6

1/1
Младежи на контрапротест срещу Лозан Панов (снимки)

Снимка Дарик

Група младежи протестираха тази сутрин пред сградата на Висшия съдебен съвет (ВСС) срещу председателя на ВКС Лозан Панов. 

Миналата седмица той направи безпрецедентно изказване след пропадането на промените в Конституцията. 

"Ако през това време два милиона българи напуснаха страната, сред които и голяма част от цвета на нацията, значи така е било замислено. Ако тези, които останаха, не вярват, че съдебната система е справедлива, не вярват, че партиите ги представляват, не вярват, че органите на реда ги защитават, не вярват, че данъците им работят за тях, не вярват на институциите, не вярват на медиите, значи така е било замислено. Ако гражданите не вярват на държавата и в това недоверие изключително благоприятно се развива статуквото, значи така е било замислено. Ако в едно отворено и свободно общество, за каквото ние се считаме на хартия, търсенето на истината го наричат преврат, значи така е било замислено. Ако само два дни преди това представителите на политическите сили спънаха конституционните промени, с което минираха съдебната реформа, значи така е било замислено", каза Панов.

Десетина тийнейджъри опънаха плакати, на които пишеше: "Лозан Пантоф", "Ни си умен - ни красив" и "Зависим, Лабилен, Опасен". 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

18.12 2015 в 16:57

Eзикът на тялото ги издава, че се срамуват, което едва ли може да се каже за този, който ги е изпратил.

18.12 2015 в 02:13

Да пукнат бавно и болезнено малките платени изчадия. И техните покровители!

17.12 2015 в 17:58

Щом е бил сутрин "протеста", значи по-вероятно да са ги минали с по една баничка келеметата, някак си рано ми се вижда за пица. Още един пример за липсата на въображение и размах (освен в лапането) на #КОЙ - при положение че разполагаш с неограничен финансов ресурс, да стъкнеш подобна жалкарщина означава само че освен прост си и много стиснат. План Б...тъпи копеленца, издънки и слуги, също като още по-тъпите си донори на некачесвен генетичен материал от предната генерация роби. Да, за аборт е късно...

17.12 2015 в 16:00

Кой използва тези деца и знаят ли защо протестират?! Съмнявам се, че са чували някога за съдия Панов, а ако бяха прочели забележителното му слово във ВКС със сигурност щяха да се засрамят само пред мисълта да протестират срещу него! Че с какво от неговата реч не са съгласни?! Ама няма читав журналист да им зададе този въпрос и да настоява до край за конкретен отговор, а не за общи клишета!

17.12 2015 в 15:35

Ет ти ги бъдещите дупетати.