Цяла нощ без вода в части от столичния център и Белите брези

OFFNews Последна промяна на 19 ноември 2019 в 06:00 1037 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

От 23:00 часа до 5:00 часа тази нощ във връзка с извършване на тест на налягането във водопроводната мрежа в жк. „Белите брези", се налага спиране на водоподаването на жк. „Белите брези" - бул. „Гоце Делчев, бул. „България“ и ул. „Кюстендил“, ж.к. „Борово“ – ул. „Грамада“, ул. „Пирински проход“ и бул. „България“. 

От 23:00 часа до 04:00 часа във връзка с извършване на тест на налягането във водопроводната мрежа в Център, се налага спиране на водоподаването в района на бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“, ул. „Граф Игнатиев“, бул. „Патриарх Евтимии“, бул. „Витоша“. 

Изграждане на сградно водопроводно отклоненние на ул. „Боян Магесник“ кв. „Подуене“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 18:30 часа на ул. „Боян Магесник“ от ул. „Асенова крепост“ до ул. „Велчо Атанасов“
ул. „Погледец“ от ул. „Боян Магесник“ до ул. „Бричебор“. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

„Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X