Централната столична ул. ''6-ти септември'' без вода, спират я и в Кривина, Бусманци и Военна рампа

OFFNews Последна промяна на 11 март 2020 в 05:25 1192 0

Водата ще бъде спряна днес в някои столични райони за извършването на планирани ремонти, предупреждава "Софийска вода".

За реконструкция на уличен водопровод на ул. „6-ти септември“ в центъра се налага спиране на водоподаването от 9 до 21 ч в района на ул. „6-ти септември“ от ул. „Славянска“ до ул. „Иван Вазов“.

Ако строително-ремонтните дейности продължат над 12 часа, „Софийска вода” ще осигури водоноска на ъгъл на ул. „6-ти септември“ с ул. „Славянска“.

Във връзка с подмяна на пожарен хидрант на ул. „Рила“ в с. Кривина водата ще бъде спряна от 10 до 19 ч на ул. „Рила“, ул. „Стара планина“ и ул. „Балабана“.

Ако строително-ремонтните дейности продължат над 12 часа, „Софийска вода” ще осигури водоноска на ул. „Рила“ №8.

Заради монтаж на спирателен кран на ул. „Чукура“ в с. Бусманци, водата ще бъде спряна от 10 до 18 ч на ул. „Пчелина“, ул. „Чукура“, ул. „Троянски път“ и махала „Нова Враждебна“.

Ако строително-ремонтните дейности продължат над 12 часа, „Софийска вода” ще осигури водоноска на адрес: ул. „Чукура“ №4.

Монтаж на спирателен кран на бул. „Илиянци“ в кв. „Военна рампа“ налага спиране на водоподаването от 10 до 14 часа на бул. „Илиянци“ от № 46 до края на булеварда в северна посока.

Ако строително-ремонтните дейности продължат над 12 часа, „Софийска вода” ще осигури водоноска на адрес: бул. „Илиянци“ №58.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови