Своге отбеляза празника си с голямо шоу и полет с балон

ОFFNews 06 юли 2017 в 12:33 3010 0

Голямо шоу се развихри в съботната вечер на 1-ви юли на площада в град Своге по случай празника на града.

Музика, светлинни ефекти, танци, огън и впечатляваща заря изпълниха сцената. Стотици се събраха, за да станат свидетели на спектакъла, подготвен от общинското ръководство.

Гости на града бяха Константин Тимофеев- кмет на администрацията на муниципалното образование Кириши, Ленинградска област и цялата руска делегация, Роман Марош- кмет на Община Ступава, Репубика Словакия и Горан Василев от Република Сърбия.

На сцената в града излязоха танцьори от фолклорен ансамбъл „Българани”, а след тях в певицата Мариета Петракиева балет „Déjà vu” и чаровните момичета от квартет „ Grand Quatro” изнесоха концертна програма. 

Най- бурни овации у публиката предизвика появата на момичетата и момчетата от свогенската рок банда „Unserious Band” и танцъорите от танцова формация „Огън", които запалиха огън на сцената и оставиха зрители и гости безмълвни.

Краят на шоуто постави пиротехничен спектакъл с голяма заря под звуците на българския химн, а на следващата сутрин празненствата са продължили по нестандартен начин - безплатно за всички общинското ръководство организира полет с балон над града.

По-късно пък е имало на уникална по рода си изложба на старинни оръжия, последвана от  веселие с танцъорите от танцова формация „Веселите шопи”, които извиха на площада голямо хоро.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови