Светлинно шоу в подкрепа на пациентите и всички, които са на първа линия в битката с COVID-19

OFFNews Последна промяна на 26 март 2020 в 14:00 1126 0

Велико Търново

Светлини озариха небето над шест града в България в знак на подкрепа и солидарност към пациентите с COVID-19, както и към екипите, които се борят с вируса. 30-минутната цветна феерия е част от инициативата #LightTheSky

Точно в 20:00 ч. множество пожектори от общо 13 бази в София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Перник, Вършец и Асеновград насочиха мощни лъчи към небето.

София

Светлинното шоу е израз на признателност към всички, които са ангажирани в борбата с вируса и са на първа линия по овладяването му – лекари, медицински сестри, фармацевти, лаборанти, санитари, полицейски служители, снабдители с основни стоки и услуги и др.

Пловдив

„С инициативата #LightTheSky нашият сектор иска да покаже, че дори в най-тежките моменти можем да пробием и преодолеем тъмнината. Надяваме, че по своя зрелищен и оптимистичен начин сме показали огромната си благодарност към всички на предна линия в борбата с разпространението на COVID-19. Вярваме, че заедно ще се справим, защото светлината винаги побеждава мрака!“, обясни Милена Лазарова, председател на Сдружение „Асоциация на рентал компаниите в България“.

30-минутната цветна феерия в небето беше част от инициативата #LightTheSky: Да подкрепим хората на първа линия в борбата с вируса на Сдружение „Асоциация на рентал компаниите в България“. Сдружението обединява компании, специализирани в производството на филми и телевизионни предавания, концерти, корпоративни мероприятия, звукозапис и издаване на музика, организиране на конгреси и изложения.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови