Ексклузивно Изборът на нов патриарх ще е между Григорий Врачански, Гавриил Ловчански и Даниил Видински

Светлана Гущерова публикува видео от конфликта с бившия борец Кирил Терзиев (снимки, видео)

Рени Петрова 06 юни 2024 в 12:24 5366 0

Откъснатият кичур от косата на Гущерова

Снимка Инстаграм/Светлана Гущерова

Откъснатият кичур от косата на Гущерова

Бившият борец Кирил Терзиев, когото преди дни плеймейтката Светлана Гущерова обвини в насилие, е с повдигнато обвинение за закана за убийство и е пуснат на свобода с мярка "подписка", съобщи говорителят на Софийската районна прокуратура Николай Николаев пред OFFNews.

Той допълни, че по производството са разпитани свидетели и са приобщени видеозаписи. Срокът на разследването е два месеца, но може да бъде удължен, ако се забавят видеотехническите експертизи. 

В началото на месеца Гущерова обвини Терзиев в побой, като обясни, че бившият борец счупил предните ѝ зъби. Впоследствие, пред в. "24 часа" мъжът заяви, че "никога не е докосвал плеймейтката". 

"С пръст не съм докоснал Светлана Гущерова. Разменихме си няколко реплики, тя тръгна да ме плюе и си удари фасетите в прозореца на колата. Със семейство Християн и Светлана Гущерови имаме стара история - цяла одисея, свързана с много пари, които ми дължат", каза той пред в. "Труд"

"С голям замах ме хваща за бретона и три пъти ми удря главата в прозореца, който аз съм спуснала. Предните два зъба ми паднаха, имам огромен кичур, който ми падна от косата... Децата започнаха да крещят и да викат: мамо, мамо...", каза тя пред БНТ. 

По думите ѝ преди три месеца Терзиев зашлевил шамар на съпруга ѝ. "Зашлеви му шамар и му беше откраднал телефона. Ако някой дължи на някого пари, това ли е начинът - да оскубеш жена и да я удариш в колата пред три деца", допълни тя. 

Срещу Терзиев са подавани няколко жалби в полицията, но без резултат, твърди още Гущерова.

Плеймейтката публикува снимка и видео от случая. На записа се вижда как мъжът се пресяга през прозореца на колата и хваща Светлана Гущерова за бретона. С дръпването на косата ѝ, тя си удря главата във вратата. На снимка Гущерова показва и откъснатия кичур. 

    Рени Петрова

    Рени Петрова завършва специалност "Социална педагогика" в Софийския университет "Св. Климент Охридски". Присъединява се към екипа на OFFNews.bg през 2019 г.

    Най-важното
    Всички новини
    Най-четени Най-нови
    X

    Войната във въздуха на фронта в Украйна - част II