Студът отмина. Спират парното в София

OFFNews 26 април 2017 в 17:57 2775 0

“Топлофикация София” ЕАД започна от днес поетапното спиране на отоплението в столицата, съобщиха от дружеството.

От общинската компания припомнят и че вече започва и кампанията за отчитане на уредите за дялово разпределение и изготвянето на изравнителните сметки за периода 1 май 2016 г. – 30 април 2017 г.

От „Топлофикация София” призовават клиентите си да осигурят достъп до всички жилища, включително и до апартаментите, в които отоплителните тела не се използват или са свалени.

Проверката и отчетът на всички уреди и на водомерите за топла вода ще даде възможност на топлинните счетоводители да изготвят бързо и коректно изравнителните сметки и да не се налага те да бъдат преработвани поради по-късни отчети в отделни жилища, посочват от фирмата.

Абонатите на парно имат право на две дати за безплатен отчет на уредите от топлинните счетоводители. Посещението на едната от тези дати задължително трябва да бъде в извънработно време. Ако нямат възможност да осигурят достъп до жилището на тези дати, потребителите могат да се свържат с топлинния си счетоводител и да заявят дата за индивидуален отчет, която, обаче, се заплаща според ценоразписа на съответната фирма. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови