Stereo MC's ще изнесат концерт на турнир по спортен грил в София

OFFNews 10 август 2016 в 15:02 2732 0

Stereo MC's ще изнесат концерт на турнир по спортен грил в София

Култовата банда Stereo MC's ще изнесат концерт в рамките на Турнира по спортен грил в рамките на Lidl Grill Fest, съобщиха организаторите. Концертът ще бъде част от програмата на феста и ще се проведе на 27 август в Южен парк 2.

Във второто издание на Турнир по спортен грил състезателите ще мерят сили в няколко категории - гриловане на месо, подготовка на салата, разливане на бира и парти обстановка. Експертните умения на състезателите ще се оценяват от жури в състав Иван Манчев, Таньо Шишков, Явор Янакиев - 100 kila и кулинарен блогър.

Шест отбора, подбрани предварително, ще демонстрират на живо уменията си по гриловане на месо, подготовка на салата и разливане на бира. За всички гости компанията е предвидила много игри, забавления и музика. 

Почитателите на грила могат да се запишат за участие в турнира на www.grillmaistor.bg. Състезателите могат да се записват за отборно участие в компания от четирима - грил майстор, бира майстор, салата майстор и парти майстор, или самостоятелно като изберат своята роля в грил отбора. Повече подробности за условията за участие в състезанието могат да бъдат видени на www.grillmaistor.bg.

Водещи на програмата ще бъдат Мария Силвестър и Александър Сано. На място ще има и множество активности и игри, както и привързани издигания с балон. Всеки от присъстващите ще има възможност да се снима на специално изграден грил фото-кът с Грил компанията от рекламния клип на Лидл. Осигурени са и забавления за децата - кът за грил, face painting и батути.
В чест на грил компанията, за всички присъстващи на 27-и в „Южен парк 2” от Лидл са предвидили много награди и изненади.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!