Спират водата в центъра на София, Манастирски ливади и Челопечене

OFFNews Последна промяна на 12 февруари 2020 в 05:38 1755 0

"Софийска вода" предупреждава за спиране на водоподаването на 12 февруари в някои столични райони заради ремонти.

Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Княз Александър I“ в центъра на София се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на:

- ул. „Алабин“ от ул. „Цар Калоян“ до ул. „Княз Александър I“;

- по ул. „Генерал Гурко“ от ул. „Княз Александър I“ до ул. „Георги С.Раковски“;

- в района на ул. „Княз Александър I“, ул. „Граф Игнатиев“, ул. „Дякон Игнатий“ и ул. „Генерал Гурко“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури водоноска на ъгъла на ул. „Княз Александър I“ и ул. „Генерал Гурко“.

Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Ангел Маджаров“ в кв. „Челопечене“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа в кв. „Челопечене“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури водоноска на площада.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. 413 в кв. „Манастирски ливади - изток“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа по ул. „Шарл Шампо“ от ул. „Луи Айер“ до ул. „413“ и ул. „413“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури водоноска на ъгъла на ул. „Шарл Шампо“ и ул. 413.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови