Спират водата в столичните ''Лагера'' и ''Христо Ботев''

OFFNews 17 юни 2021 в 05:27 797 0

"Софийска вода" ще спре водата в част от ж.к. „Лагера“ и кв. „Христо Ботев“ днес, 17 юни.

В "Лагера" вода няма да има от 9 до 21 ч в района между ул. „Житница“, ул. „Хайдушка поляна“, ул. „Христо Матов“, ул. „Баба Илийца“, ул. „Йосиф Цанков“ и ул. „Костенец“. Причината е пресвързване на уличен водопровод на ул. „Христо Матов“.

Ако работата продължи над 12 чака, ще има водоноски на ул. „Съвета на Европа“ - кръстовището с ул. „Плиска“, и ул. „Плиска“ - кръстовището с ул. „Христо Матов“.

В "Христо Ботев" вода няма да има от 9 до 18 ч. в района на ул. 511, ул. „Георги Спасов“, ул. 519 и ул. 520. Причината е монтаж на спирателни кранове на ул. 519.

Ако работите продължат над 12 часа, ще има водоноска на кръстовището на ул. 511 и ул. 520.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването, уверяват от дружеството. Засегнатите могат да получат повече информация на тел. 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства.

Сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови