Спират водата в столичния ж. к. Сухата река

OFFNews 07 декември 2022 в 05:00 714 0

вода

Снимка Архив

вода

Изграждане на уличен водопровод ще наложи спиране на водата в част от столичния ж. к. "Сухата река" днес, 7 декември, предупреждава "Софийска вода".

Такава няма да има от 9 до 21 часа на: бул. „Владимир Вазов“, ул. „Тодорини кукли“, ул. „Петрохан“, ул. „Митрополит Панарет“, ул. „Екатерина Симитчийска“, ул. „Йоаким Осоговски“ и ул. „Михаил Сарафов“.

Ако не бъде пусната след 12 часа, дружеството ще осигури водоноска. Тя ще бъде паркирана на кръстовището на улиците "Петрохан" и "Тодорини кукли".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушени на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Сайтът на "Софийска вода" дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването чрез имейл или безплатен СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови