Спират водата в столичния кв. Витоша

OFFNews 30 август 2021 в 05:25 1112 0

Снимка Pixabay

Водата ще бъде спряна в част от столичния кв. "Витоша" днес, 30 август, предупреждава "Софийска вода".

Това се налага заради превключване на уличен водопровод по ул. „Могилата“.

Вода няма да има от 09:00 до 21:00 часа в района на: ул. „Могилата“ - от ул. „Чавдар Мутафов“ до ул. „Сребърна“; на ул. „Марин Тодоров“ и ул. „Ради Радев“.

Ако строително-ремонтните дейности продължат над 12 часа, ще бъде осигурена водоноска кръстовището на улиците „Марин Тодоров“ и „Могилата“.

Ремонтите ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

    Най-важното
    Всички новини
    Най-четени Най-нови
    X

    Войната във въздуха на фронта в Украйна