Спират водата в софийските квартали Суходол и Лозенец за ремонти

OFFNews 15 май 2023 в 04:01 855 0

Спиране на водата

Снимка Архив

Спиране на водата

„Софийска вода“ ще спре водата временно в част от кв. „Суходол“ и ж.к. „Лозенец“ днес, 15 май, предупреждава дружеството.

В "Суходол" няма да има вода от 9 до 21 часа на улиците „Веселин Бешевлиев“, „Трети март“, „Траян Танев“ и „Овчо поле“. Причината е изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. "Бели брод". Ако се наложи строително-ремонтните дейности да продължат повече от 12 часа, ще има водоноска на кръстовището на улиците "Траян Танев" и "Кирил Христов".

След реализацията на проекта абонатите в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги, уверяват от "Софийска вода".

Монтаж на хидрофорна уредба на бл. 38 в ж.к. „Лозенец“ ще наложи спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 ч на бул. „Никола Йонков Вапцаров“ №4, бл.38. Ако той продължи над 12 часа, ще има водоноска до блока.

Ремонтите ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата могат да получат повече информация на телефон 0800 121 21 или да следят за текущите теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Сайтът ѝ им дава възможност да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването по имейл или с безплатен СМС.

    Най-важното
    Всички новини
    Най-четени Най-нови
    X

    Васил Терзиев за новото мнозинство в СОС