Спират водата в Овча купел, Бухово и Панчарево

OFFNews 05 юли 2019 в 05:40 2788 0

Няколко столични района ще останат без водоподаване днес заради планирано спиране с цел ремонти, предупреждава "Софийска вода".

Изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод на ул. „Странето“ в местността „Детски град“ в район „Панчарево“ налага спиране на водата от 9 до 21 часа на: ул. „Белоснежка“, ул. „Синаница“, ул. „Хитър Петър“, ул. „Златното момиче“ и ул. „Драгойца“.

Ако строително-ремонтните дейности продължат над 12 часа, ще има водоноска на ъгъла на улиците "Странето" и "Белоснежка".

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата, но след реализацията на проекта живеещите в района ще почувстват значително подобреното качество на услугата.

Заради подмяна на спирателни кранове на ул. „Стоян Илиев“ в гр. Бухово, се налага спиране на водата от 10 до 16 ч. на: ул. „Стоян Илиев“, ул. „Сан Стефано“ от ул. „Кирил и Методий“ до ул. „Васил Левски“.

Ако строително-ремонтните дейности продължат над 12 часа, ще има водоноска на ул. „Стоян Илиев“ № 5.

Изграждане на уличен водопровод на ул. „Кукуряк“ в кв. „Овча купел“ 1 е причината за спиране на водата от 8 до 18 ч. на: магазин „Кауфланд“, магазин „ВиК Ромстайл“ и автошкола „Василеви“.

Ако строително-ремонтните дейности продължат над 12 часа, ще има водоноска на ул. „Кукуряк“ № 1.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови