Спират водата в Горубляне и Изток

OFFNews 03 декември 2020 в 03:31 2036 0

Водата в част от кв. Горубляне и ж.к. "Изток" ще бъде спряна днес, 3 декември, предупреди "Софийска вода".

Заради строително-монтажни работи на ул. „Околовръстен път“ в кв. „Горубляне“ вода няма да има от 9:00 до 21:00 ч на ул. „Самоковско шосе“ от № 115 до ул. „Околовръстен път“. Ако те продължат над 12 часа, "Софийска вода" ще осигури водоноска на кръстовището на улиците „Самоковско шосе“ и „5-ти ноември“.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Акад. Методи Попов“ в ж.к. „Изток“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на:

- ул. „Акад. Методи Попов" - от ул. „Николай Островски" до ул. „Константин Щъркелов";

- ул. „Константин Щъркелов" - от ул. „Акад. Методи Попов" до ул. „Латинка“;

- ул. „Николай Островски“ и бл. 55, бл. 56, бл. 58 и бл. 59 на ул. „Незабравка“.

Ако строително-ремонтните дейности продължат над 12 часа, „Софийска вода” ще осигури водоноска на кръстовището на ул. „Акад. Методи Попов" и ул. „Константин Щъркелов“.

Ремонтите ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването - уверяват от дружеството.

Засегнатите от прекъсването на водата могат да получат повече информация на тел. 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат да получават информация за планираните спирания или да се абонират за безплатно известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови