Спират водата в части от с. Яна и Лозен

OFFNews Последна промяна на 24 октомври 2018 в 05:38 1428 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Хаджи Димитър“ в с. Лозен се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 19:00 ч. на ул. „Могила“, ул. „Свети Спас“, ул. „ул. „Васил Левски“. 

Във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. „Хубава Яна“ в с. Яна се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 ч. на с. Яна. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства! Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. 

Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови