Спират водата в част от столичния кв. Овча купел и с. Локорско

OFFNews Последна промяна на 15 юли 2021 в 05:27 778 0

"Софийска вода" предупреждава за спиране на водата в ж.к. "Овча купел" и в село Локорско днес, 15 юли.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Иван Хаджийски“ в ж.к. „Овча купел“ няма да има вода от 9:30 до 21:30 ч на ул. „Иван Хаджийски“ - от ул. „Феникс“ до бл. 43, Касов център и в бл. 43, бл. 44 и бл. 45.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Иван Хаджийски“ № 21.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Тодор Гаджов“ в с. Локорско водата ще бъде спряна от 9:30 до 19:30 ч в цялото село.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на площада пред кметството.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови