Спират водата в Банкя и вилни зони

OFFNews 27 септември 2023 в 05:32 626 0

Вода

Снимка Архив

Вода

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата днес, 27 септември.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод по ул. „Требаго“, гр. Банкя се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа в района на ул. „Требаго“, ул. „Методи Иванов“, ул. „Стръмна“, ул. „Вита“ и ул. „Окол“. Ако ремонтните дейности продължат над 12 часа, "Софийска вода" ще осигури водоноска на кръстовището на ул. „Методи Иванов“ с ул. „Липа“. След реализацията на този инвестиционен проект живеещите в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Във връзка с почистване на резервоар “Ловджийска чешма” се налага спиране на водоподаването от 11:00 до 23:00 часа в района на: вилна зона Градищe; вилна зона Ловджийска чешма; вилна зона Беликата – в района на ул. „Славей“, ул. „Роза“ и ул. „Невен“. Ако строително-ремонтните дейности продължат над 12 часа, "Софийска вода" ще осигури водоноски на следните адреси:

- в.з. Градище – ул. „Младежка“ на кръстовището с ул. 3;

- в.з. Ловджииска чешма – до Ловджийската чешма.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Сайтът на дружеството дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови