Спират водата на три места в столицата

OFFNews Последна промяна на 10 август 2018 в 05:29 1564 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Бай Михал“ в жк. „Бъкстон“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на ул. „Бай Михал“, ул. 632, ул. 633, по ул. „Вихрен“ от ул. „Ген. Александър В. Суворов“ до бул.“Братя Бъкстон“. 

Подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Цар Симеон“ в Център налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа по ул. „Братя Миладинови“ от ул. „Цар Симеон“ до ул.“Иларион Макриополски“. 

Реконструкция на уличен водопровод на ул. „Павел Красов“ в кв. „Горубляне“ налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа по ул. „Павел Красов“ от ул. „Гродно“ до бул.“Цариградско шосе“ и бул. „Цариградско шосе“ от №349 до №359

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови