Quantcast

Спират водата на 5 места в София заради ремонти

OFFNews Последна промяна на 09 май 2019 в 05:40 1922 0

Снимка Александра Маркарян

"Софийска вода" предупреди за спиране на водоподаването днес в някои райони в столицата заради планирани ремонти.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Хан Аспарух“ няма да има вода в кв. „Горубляне“ от 9 до 21 ч.

Ако работите продължат над 12 часа, ще има водоноски на ъгъла на улиците „Деян Попов“ и „Самоковско шосе“ и „Самоковско шосе“ и ул. „Градина“.

Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Иван Сергиев“ в ж.к. „Христо Смирненски“, няма да има вода от 10 до 22 ч. на ул. „Георги Аспарухов - Гунди“, ул. „Боян Магесник“, ул. „Братя Пешеви“, ул. „Слатинска“.

Ако работите продължат над 12 часа, ще има водоноска пред бл. 38.

Заради подмяна на сградно водопроводно отклонение до бл. 5 ж.к. в „Зона Б-18“, ще бъде спряна водата от 10 до 18 ч. на ул. „Димитър Петков“, ул. „Цар Симеон“, бул. „Инж. Иван Иванов“ и бул. „Сливница“.

Ако работите продължат над 12 часа, ще има водоноска на ъгъла на улиците „Цар Симеон“ и „Инж. Иван Иванов“. 

Прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Александър Стамболийски“ в гр. Банкя е причината за спиране на водата от 10 до 21 ч. на ул. „Александър Стамболийски“ - от ул. „Христо Смирненски“ до ул. „Христо Ясенов“, и по ул. „Родина“, ул. „Георги Бенковски“ и ул. „Захари Стоянов“.

Ако работите продължат над 12 часа, ще има водоноска на ъгъла на улиците „Александър Стамболийски“ и „Георги Бенковски“.

Заради подмяна на сградно водопроводно отклонение и диагностика на уличен водопровод на ул. „Летоструй“ в ж.к. „Левски В“ , водата ще бъде спряна от 9:30 до 17 ч по ул. „Летоструй“ - от ул. „Станислав Доспевски“ до бул. „Ботевградско шосе“; от 9 до 16:30 часа по ул. „Летоструй“, ул. „Генерал Инзов“, ул. 565, ул. 560, ул. 566 и ул. 564.

Ако работите продължат над 12 часа, ще има водоноски на адрес: ул. „Летоструй“ №105А; ъгъла на улиците 564 и 565.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !