"Спаси София" възмутена от ремонт, не е приключил, обясни зам.-кмет

OFFNews Последна промяна на 25 октомври 2016 в 13:44 8335 3

Неправителствената организация "Спаси София" разпространи снимки от ремонта на столичната улица "Козлодуй". Криви тротоари, шахти и бордюри показват некачественото изпълнение. 

Ремонтът, който струва 2.5 млн. лв., е "поредно доказателство за пълната безотговорност и липса на управленски капацитет в Столичната община, а показаното на снимките е възмутително и обидно", пишат от "Спаси София". 

Изпълнителят ПСТ Груп не просто трябва да отстрани дефектите, а изцяло да реконструира всички тротоари и шахти. Настояваме и за налагане на максимална глоба. Наложената през последните години практика "ремонт на ремонта" е подигравка с търпението и разбирането на софиянци и трябва да бъде прекратена. 

Това е възможност за новия зам.-кмет по транспорта Евгени Крусев да докаже дали наистина има промяна в начина на управление на София, заявяват от организацията. 

Ремонтът на улица "Козлодуй" не е приключил, заяви за OFFNews зам.-кметът по транспорта Евгени Крусев. Той обясни, че движението е пуснато, но има много довършителни работи, които предстои да се извършват. Преди няколко дни констатирахме много нередности по тротоарите и те ще се правят отново, каза още Кусев. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови