'Софийска вода' временно спира водоснабдяването в някои части на столицата

OFFNews 05 юли 2024 в 19:50 3692 0

Спиране на водата.

Снимка Интернет

На 8 юли (понеделник) 2024 г. във връзка с извършване на строително-ремонтни дейности в ж.к.Младост 1, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода“, живеещи в:

бул. „Цариградско шосе“ от № 40 до № 50 и ул. „Димитър Моллов“ от бул. „Цариградско шосе“ № 50 до кръговото на 4-ти км.

При продължителност на спирането над дванадесет часа, ще бъде осигурено
алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ж.к. Младост 1, пред бл. 132.


На 8 юли (понеделник) 2024 г. във връзка с извършване на строително-ремонтни дейности в кв. Драгалевци, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода“, живеещи в:

ул. „Хилендарски манастир“, ул. „Българска легенда“, ул. „Захари Зограф“, ул. „Пирински еделвайс“, ул. „Стефан Веркович“ плюс ул. „Еловица“, ул. „Поветица“, ул. „Стоян Аргиров“, ул. „Монах Спиридон“, ул. „Красива гледка“.

При продължителност на спирането над дванадесет часа, ще бъде осигурено алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес паркинга на магазин „Макси“

На 8 юли (понеделник) 2024 г. във връзка с извършване на строително-ремонтни дейности в кв. Витоша, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода“, живеещи в:

ул. „Борис Арсов“ от ул. „Йордан Радичков“ до ул. „Акад. Христо Христов“.

При продължителност на спирането над дванадесет часа, ще бъде осигурено алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Борис Арсов“ № 12.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

    Най-важното
    Всички новини
    Най-четени Най-нови
    X

    Там ли му е мястото на Войнишкия паметник (подкаст с Манол Глишев)