Софийска вода улеснява създаването на личен профил в сайта и мобилното си приложение

OFFNews 19 юли 2023 в 05:45 946 0

Мобилно приложение

Снимка Софийска вода

Мобилно приложение

"Софийска вода" улеснява създаването на личен профил в сайта си и в мобилното си приложение "Моята вода", съобщи дружеството.

При регистрацията отпада изискването за номер на фактура от последните шест месеца, както досега. Необходимата информация включва само три имена, клиентски номер и телефон за връзка.

Личният профил в дигиталната система на „Софийска вода“ ни дава възможност да се възползваме и от мобилното приложение „Моята вода“, което осигурява бърза и директна връзка.

Чрез „Моята вода“ софиянци могат по всяко време да следят баланса по сметката си, да достъпват всички издадени фактури за последните две години, както и да подават самоотчет в няколко лесни стъпки. За улеснение всеки месец „Моята вода“ изпраща напомняне, че периодът за отчитане е активиран и е време да се въведат цифрите от водомерите. По този начин във фактурата за вода гарантирано ще бъдат отразени реално използваните количества вода, а не прогнозни.

Повече за приложението „Моята вода“ можете да научите на сайта на „Софийска вода“, част от "Веолия", където ще откриете видео за възможностите, които то дава.

Видеото е част от поредицата информационни видео материали, които „Софийска вода“ създаде за улеснение на своите клиенти. До момента дружеството е подготвило общо шест потребителски видеа, които отговарят на често срещани потребителски въпроси.

Пълната поредица можете да откриете на „Съветите на Софийска вода“.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки