Собственик на кафе-автомат простреля 15-годишно момче с въздушна пушка

ОFFNews 28 август 2017 в 22:08 6210 5

Собственик на кафе автомат в Брегово е прострелял 15-годишно момче. Заподозрял тийнейджъра и приятеля му, че искат да оберат машината.

Късно вечерта в неделя момчетата били около кафе автомата, който вече бил заключен. Собственикът - Венцислав Боридяшев, ги наблюдавал известно време, после стрелял с въздушната си пушка. По думите му, стрелял настрани, а детето е уцелено от рикошет, предава БНТ.

"Те ровичкаха машината. Наистина бях взел при мене въздушна пушка. Стрелял съм, но съм стрелял встрани и нагоре. Явно от рикошет. Аз да ги сплаша", разказва собственикът Боридяшев.

Децата твърдят, че само са си говорили пред автомата. Те допълват, че освен, че е стреляно по тях, мъжът ги е удрял с пушката. 

Простреляното дете е било прието в болницата, но по-късно освободено. Мъжът, който е стрелял с въздушната пушка, е пък задържан в полицията за 24 часа и вече на свобода.

В негова подкрепа в града се е организираха подписка, а самият Боридяшев твърди, че само за месец машината му е била разбивана няколко пъти.

Въздушната пушка, която не е била регистрирана, е предадена на полицията.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

13350

3

torbalancho

29.08 2017 в 09:41

Аз не мога да разбера защо все престъпниците изкарвате жертвите, когато някой се защити..
Кой ви плаща за статиите!!!!! Баба уби безащитен човек който искаше да я ограби. Мъж застреля зломаджия който влязал да се стопли.. Журналистите въобще чии интереси обслужвате. и колко ви е тарифата!!!!!

13350

1

torbalancho

28.08 2017 в 23:16

два мангала човъркат автомат. отговорният собственик който си плаща данъците на шибаната държава, която не може да му опази имуществото, ги спира... Заслужава медал.. мангалеско след болницата в затвора!!!!