След боя Марешки приет в болница с настинка

OFFNews 16 октомври 2014 в 15:03 4861 4

Арестуваният след бой във Варна Веселин Марешки, който е и собственик на едноименна верига аптеки, е бил преместен по спешност в болница заради настинка.

Това съобщи адвокатът му Милен Ралчев, цитиран от "Дневник".

Вечерта, когато бил арестуван, той се оплакал на дежурния полицейски екип, че не се чувства добре. След това се е наложило да му бъдат направени изследвания. В ареста бил извикан медицински екип, който го е отвел в болница.

Марешки е бил откаран в болницата "Св. Анна". След преглед в шоковата зала на болницата е било установено, че той има зачервено гърло и страда от настинка, заради което се налага да остане в болничното заведение.

Междувременно и битият от Марешки общински съветник от Варна Костадин Костадинов, също е бил приет в болница. Костадинов се оплакал от "замайване", което получил вследствие на удара от аптечния бос.

По неофициална информация общинският съветник също ще трябва да остане в болница. Предполага се, че той ще остане в болничното заведение поне три дни, докато състоянието му се подобри.

Веселин Марешки е бил задържан снощи за 24 часа. До ареста се е стигнало, след като той е ударил Костадинов с юмрук в лицето в спор за наем на заведение.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!