Слави Трифонов: Работодател съм, давам кола на Мая Манолова

OFFNews 06 ноември 2018 в 07:44 13107 4

Снимка Архив

Тв водещият Слави Трифонов ще даде автомобил и шофьор на националния омбудсман Мая Манолова. Причината е, че тя остава без служебна кола от НСО заради икономии в бюджета службата за охрана. 

Работодател съм, имам възможност, обясни Трифонов в началото на предаването си снощи. По думите му Манолова е изпълнила със съдържание поста на национален омбудсман и трябва да бъде подкрепена. 

Манолова вчера отиде в Стара Загора с междуградски автобус, за да се срещне с граждани там. Днес тя пътува с влака за Варна, като обяви приемна за граждани в купето си. 

"Опитват се да ми попречат да си върша работата, но няма да успеят. С автобус, с влак, с обществен транспорт, с градски транспорт - аз ще си върша работата и ще бъда сред хората", обяви омбудсманът. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11719

4

Краси

06.11 2018 в 14:00

Като искат да пестят, да махнат колите на НСО и на министрите, и на депутатите. Да им дадат по една Шкода Октавия (прекрасна кола с 5 г. гаранция за под 40 хил. лв.) и да си ги карат сами.
Тогава мога да повярвам, че Горанов наистина иска да пести пари, а не просто да се заяжда с Мая Манолова, която наистина се отличава от предшествениците си с това, че доста раздвижи заспалото ни общество.
Само че Горанов е прекалено тъп, за да разбере как по този начин мощно помпа рейтинга на Мая и работи против еднокнижния си началник.

11915

3

stob

06.11 2018 в 12:39

Достойна постъпка на Слави!Наистина такъв добър омбудсман досега не сме имали! Но явно някои от "политическия елит"се стресна,че Мая Манолова заслужено трупа имидж и се чудят как да и пречат! Но са толкова тъпи,че не разбират как със тези си действия, още повече затвърждават авторитета и!

10571

2

Hissarion

06.11 2018 в 10:09

То пък щото колко ще спести Горанов с орязването на тоя разход, направо ще цъфнем и ще вържем и майките ще спрат протеста, защото за всички ще има вече много пари.

17439

1

мнение от IP

06.11 2018 в 07:57

Аз протестирах, когато Мая Манолова беше избрана за омбудсман. Но в случая я подкрепям. Понякога се чудя на Горанов на идеите му за пестене. Те са винаги за неща, които ощетяват гражданите и никога за неща, които ощетяват крадците, прахосниците на обществен ресурс и некадърниците в държавните структури.

 
X

Подкастът на OFFNews