„Сигма Транслейшънс“ - повече от 20 г. традиция и иновация

OFFNews 07 септември 2023 в 15:05 157 0

Сигма Транслейшънс

Снимка Сигма Транслейшънс

Сигма Транслейшънс

„Сигма Транслейшънс“ стартира дейността си преди повече от 20 г. с преводи и легализация във Варна. Освен в морската столица тя е и една от първите в страната, които работят от самото си основаване с договор с Дирекция „Консулски отношения“ на българското Министерство на външните работи и си сътрудничи с доказали се заклети преводачи. По този начин утвърждаваме високи стандарти и успяваме да осигурим прецизен превод и да изпълним услугата по легализация в кратки срокове.

От далечната 1999 г. до ден-днешен се водим от стремежа си да ставаме все по-добри. Вярваме в непрекъснатото учене и развитие, защото това е единственият начин да се поддържаш в добра форма. Затова работим с доказал се с квалификацията и опита си екип от сътрудници, с които взаимно се учим и усъвършенстваме. Целта ни е нашите клиенти да са уверени, че гласувайки доверие на “Сигма Транслейшънс”, са направили отличен избор.

Лидер в услугите за преводи и легализация във Варна, в страната и чужбина

Днес “Сигма Транслейшънс” е една от водещите агенции за професионални преводи. Ние работим с повече от 30 чужди езици. Това, което обаче е най-важно за нас, е, че за всеки от тях можем да гарантираме безкомпромисна прецизност, спазване на сроковете и качество. Възлагаме преводите на най-добрите преводачи за всеки от езиците, с които работим. Затова и осигуряваме езикови услуги и решения за различни индустрии, наука, техника, медицина. Ние сме сигурният партньор, който винаги можете да потърсите за преводи и легализация във Варна, в страната и чужбина.

Изпълняваме поръчки за писмени преводи, легализация и симултанен превод. Компанията ни е лидер в сферата на езиковите услуги и е добре познато име както за физически лица, така и за някои от най-големите местни и чуждестранни брандове в страната и чужбина.

Щастливи сме, че помагаме на клиентите ни да комуникират, за да постигат личните или организационните си цели. С нас вие винаги ще комуникирате на книжовен език, с подходящия тон и стил. А това е най-важно, за да създадете блестящо първо впечатление или пък да продължите да поддържате високата си репутация сред вашите събеседници, партньори и клиенти. Защото, както гласи мъдростта - “Ти си това, което казваш”.

Вярваме, че днес умението да комуникираш на различни езици е наистина важно, за да се развиваш и да постигаш целите си. Ако искате да учите или работите в чужбина или да намерите нови пазари и да разширите бизнеса си, ние сме винаги насреща. Можете да ни изпратите документи по имейл или чрез куриер от страната или чужбина. А ние винаги ще се стремим да даваме най-доброто и да изпълним поръчките с най-високо качество и в най-кратък срок. С гаранцията на “Сигма Транслейшънс”!

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог е в подкаста на OFFNews