Шест столични квартала остават без вода

OFFNews 16 юли 2015 в 06:26 4852 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата днес, съобщиха от дружеството.

Във връзка с пресвързване на сградно водопроводно отклонение до бл. 44 жк. „Дружба“ I , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бл. 140 ,бл. 139, бл. 137, бл. 44, бл. 134, бл.133. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска пред бл. 137. 

Във връзка с направа на връзка на новоизграден уличен водопровод към съществуващ на ул. „Ручей“ в кв. „Вердикал“ в Банкя се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в кв. „Вердикал“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на площада в кв. „Вердикал“. 

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. „Витоша“, Център, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по бул. „Витоша“ от бул. „Скобелев“ до ул. „Тунджа“; бул. „Витоша“, ул. „Тунджа“, ул. „Княз Борис“, ул. „Шандор Петьофи“; бул. „Витоша“, ул. „Шандор Петьофи“, ул. „Баба Неделя“, бул. „България“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на бул. „Витоша“ кръстовището с ул. „Бузлуджа“. 

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Георги Обретенов" в кв. „Подуене" се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на ул. „Георги Обретенов" и ул. „Зора". При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Георги Обретенов" ъгъла с ул. „Стоил войвода".

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение до бл.148 кв. „Хаджи Димитър" се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: бл. 148. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на паркинга пред бл. 148.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Ливадски път" в кв. „Курило" се налага спиране на водоподаването от 10:30 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на по ул. „Ливадски път" от ул. „Мальовица" до ул. „Стара планина", по ул. „Мальовица" от ул. „Ливадски път" до ул. „Надежда" и ул. „Вихрен". При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Ливадски път" ъгъла с ул. „Вихрен". 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови