Семейство написа трогателно писмо до пожарникари, спасили ги от огнен ад

OFFNews Последна промяна на 29 август 2019 в 14:57 2647 0

Три семейства от Пазарджик написаха трогателно благодарствено писмо до пожарникари, спасили техни близки от огъня след избухване на газова бутилка.

Инцидентът е станал на 27 август на ул. Софроний Врачански в града.

Хората благодарят горещо на пожарникарите Стоил Млеканов, Веселин Кежов и Николай Чукойски и ги наричат "овладени, спокойни, бързи, смели, учтиви и отзивчиви!".

Писмото бе публикувано във фейсбук група на пожарникарите и завършва с думите: "Бъдете здрави и се прибирайте след всяко дежурство! Благодарим е най-малкото, което може да кажем!":

С това писмо бихме искали да изкажем своята благодарност към огнеборците Стоил Млеканов, Веселин Кежов и Николай Чукойски от РСПБЗН – Пазарджик.

Само когато сърцето ти е огнено, може да вървиш в битка с пожара!

Ако не си горял, не можеш да си го представиш. За спасените е белег за цял живот. За спасителите - поредно напрегнато ежедневие.

Тези думи на признателност са за спасителите огнеборци Стоил Млеканов, Веселин Кежов и Николай Чукойски от РСПБЗН-Пазарджик. Момчетата, които „дежурни“ се отзоваха на сигнал за инцидент с газова бутилка на ул.“Софроний Врачански“ №22 „А“ в ранния след обед на вторник – 27 август 2019-а година.

За тримата това бе „поредния напрегнат работен ден“. Така писаха медиите в Пазарджик. За спасеното семейство Шопови и нас - техните близки, това ще остане денят, в който те влязоха в сърцата ни. Уникални професионалисти - овладени, спокойни, бързи, смели, учтиви и отзивчиви!

Стоил, Веско, Николай, до този момент дори не сме си представяли вашето ежедневие…

Бъдете здрави и се прибирайте след всяко дежурство!

Благодарим е най-малкото, което може да кажем!

С признателност: сем. Шопови, Иванови и Грозданови

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови