Съветник на президента: Накрая жертвата винаги е ТОЙ. Ограбените, изнасилени и убити - статисти

OFFNews 10 октомври 2018 в 12:45 8605 2

Съветникът на президента Румен Радев Иво Христов публикува гневен коментар по повод сутрешната медийна изява на премиера Бойко Борисов, в която той използва разкриването на убиеца на журналистката Виктория Маринова, за да изсипе критики към медиите, "червени и сини политици" и ЕНП.

Ето какво написа Иво Христов във фейсбук:

"България е в плен на сценарно клише. За кратко гневна, показно съчувстваща, после "умна", тарикатееща, иронична до самоунижение. На третия ден се упражнява в черен хумор. Накрая жертвата винаги е ТОЙ. Останалите - унижени, ограбени, излъгани, изнасилени, убити - са просто статисти, съпътстващи жертви. И така до следващия епизод. Затова трябва да се гледа кино, театър, да се чете литература, защото една емоционално просветлена публика не би прекарала живота си в зяпане на тази задушаваща халтура. Емоционалната интелигентност дава панорамна картина там, където разумът лесно може да бъде заблуден и вкаран в лабиринт. Особено, когато е горделив, а това е характерно за нас."

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

6145

2

kokoten

10.10 2018 в 14:45

....на пък ми е жал за народа,да има такава хитра,лукава и нагла мутра за началник,а мръсниците като лайното писало по-долу няма да се свършат,те паразитират на гърба на същия тоз народ....