С карта за градския транспорт на театър в София

OFFNews Последна промяна на 07 май 2018 в 09:59 6351 1

Център за градска мобилност и Младежки театър „Николай Бинев“ стартират съвместна инициатива под надслов:“Спирка Младежки театър“. Началото й ще бъде поставено утре от 10.30 до 11.15 ч. на спирката на трамваи номера 20 и 22 - срещу Младежки театър.

Там актьори от театъра ще раздават на пътниците флаери, информиращи за същността на кампанията, както и автографи. В това първо събитие от кампанията ще се включат актьорите Никoлай Луканов, Юлиян Петров, Рая Пеева, Ахмед Юмер и Николай Желев.

Кампанията „Спирка Младежки театър“ дава възможност на всички пътници, закупили и притежаващи редовни карти за градски транспорт за срок от 12, 6 и 3 месеца, както и на пътуващите с пенсионерски, ученически и студентски карти, да ползват 50% отстъпка от цената на билетите за всички представления на театъра. За целта те трябва да си вземат специален талон с логото на кампанията от пунктовете за продажба на превозни документи на ЦГМ. С този талон на касата на театъра се удостоверява, че картата е в срок, за да се получи намалението за театралния билет. Намалението важи за всички постановки от репертоара на театъра до края на настоящия театрален сезон, както и за следващия – до края на годината. 

Подробности за кампанията гражданите могат да получат и от специално отпечатаните флаери. Те се намират на касите в пунктовете за продажба на ЦГМ.

Целта на инициативата е със съдействието на Младежки театър, Център за градска мобилност да направи своеобразен реверанс към редовните пътници, а картата за пътуване да се изпълни с ново съдържание и освен транспорт тя да предоставя и други бонуси на притежателите си.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

6109

1

Azarael

07.05 2018 в 12:09

Явно е че ръководството на Градския транспорт в София
е решило че макар и да притежава огромна "наемна армия"
от контрольори, няма възможност да се справи с лавината
от нередовни пътници в столицата !
Вместо да изпълни решението на СГС и да намали цената
на билета за пътуване за което има съдебно решение,
те започнаха да ни пробутват всевъзможни "еврейски трикове"
с някакви измислени бонуси, за да подпомагат чрез тях
закъсалите общински театри !?