Ремонти спират водата в части от 6 столични района

OFFNews Последна промяна на 01 април 2019 в 06:06 1195 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Реконструкция на уличен водопровод на ул. „Райна Княгиня“ в кв. „Сеславци“ налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на кв. „Сеславци“. 

Подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Златишки проход“ в жк. „Стрелбище“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа по ул. „Златишки проход“ от ул. „Нишава“ до ул. „Траянова врата“, по ул. „Златни врата“ от ул. „Котленски проход“ до ул. „Орехова гора“, ул. „Косово поле“, бл. 87. 

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Владайска“ в Център, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа по ул. „Владайска“ от бул. „Христо Ботев“ до ул. „Ивайло“ и по ул. „Тодор Бурмов“ от ул. „Владайска“ до ул. „Дамян Груев“. 

Изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Ворино“ в жк. „Белите брези“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на ул. „Ворино“ от ул. „Кюстендил“ до ул. „Царево село“. 

Заради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Панега“ в жк. „Триъгълника – Надежда“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 15:30 часа по ул. „Панега“ от ул „Иван Мърквичка“ до ул. „Мрамор“. 

Без вода поради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Владимир Минков - Лотко“ в кв. „Христо Ботев“ ще бъдат от 09:30 до 17:30 часа на ул. 512. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването. 

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X