Quantcast

Ремонти спират водата на няколко места в столицата

OFFNews Последна промяна на 19 февруари 2020 в 05:57 1049 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Подмяна на уличен водопровод на ул. „Владайска“ в Център налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на ул. „Владайска“ от бул. „Ген. Скобелев“ до ул. „20-ти април“

Заради подмяна на уличен водопровод на ул. „Сехово“ в жк. „Гевгелийски“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на бл. 110, бл. 11, бл. 12, бл. 8 вх. А, Б, В. 

Монтаж на спирателни кранове на ул. „Червена роза“ в с. Негован се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на ул. „Емануил Александров“ , ул. „Крайна“, ул. „Ридо“, ул. „Могилата“, ул. „Нов живот“. 

Реконструкция на уличен водопровод на ул. „Иван Кралича“ в кв. „Бенковски“ налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на ул. „Иван Кралича“ от ул. „Биримирски извор“ до ул. „Успех“; ул. „Успех“ от ул. „Олдашавец“ до ул. „Лазар Михайлов“,ул. „Поп Георги Величков“. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Ген. Гурко“ в кв. „Бусманци“ налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на площад „Елин Пелин“, ул. „Ген. Гурко“ от ул. „Пробуда“ до площад „Елин Пелин“ и ул. “Св. Св. Кирил и Методии“ от ул. „Лашова“ до ул. „Ген. Гурко“. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !