Ремонти спират водата на 5 места в столицата

OFFNews Последна промяна на 14 май 2018 в 05:37 3088 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Подмяна на спирателни кранове на ул. „Бодра смяна“ в кв. „Бенковски“ налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на бул. „Лазар Михайлов“, ул. „Наука“, ул. „Бодра смяна“, ул. „Тетевенска“, ул. „Хоризонт“, ул. „Биримирски извор“. 

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Солунска“ в Център, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа по ул. „Солунска“ от бул. „Витоша“ до ул. „Ангел Кънчев“.

Изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Златовръх“ в жк. „Лозенец“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 21:00 часа по ул. „Златовръх“ от ул. „Кричим“ до ул. „Галичица“.

Заради изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Първа българска армия“ в кв. „Орландовци“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа по ул. „Първа българска армия“ от ул. „Вела Чорбова“ до ул. „Рояк“. 

Без вода във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Родината“ в с. Бусманци ще бъдат от 09:30 до 16:30 часа на ул. „Гурко“ №1, №3, по ул. „Родината“ от ул. „Татарски път“ до края в посока Запад. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx . 

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !